DE EXPOSANTEN VAN 2017

KUNSTENAARS PERIODE

                   

PERIODE 2: 13 mei - 24 juni               Sarah Kurvink            foto’s (NL)

 

Autodidact. Werkzaam als juridisch medewerker bij de rechtbank Zeeland-West-Brabant (Middelburg).Ik fotografeer sinds mijn verhuizing van Den Haag naar Zeeland, alweer zo’n 12 jaar geleden.Ik heb meerdere malen geëxposeerd en verschillende van mijn foto’s hangen her en der door het land bij particulieren en bij bedrijven.Afgelopen jaar ben ik gaan experimenteren met het met de hand afdrukken of overzetten van foto’s op verschillende materialen zoals hout en steen.

website: www.sarahkurvink.com

                

 

 

 

PERIODE 3: 24 juni-5 augustus            Janine Grobe-Rath        Schilder (GER)

Janine Grob, geboren in 1979 in Düsseldorf , was als kind al zeer in de weer met tekenen en schilderen.In Bonn heeft ze Germanisme en politieke wetenschappen gestudeerd en was o.a. woonachtig in Ierland , Litouwen , Denemarken en Nieuw Zeeland.Momenteel werkt zien het talencentrum van de Hogeschool Bonn-Rhein-Sieg.

Janine is autodidact , maar tevens enthousiaste leerling van verschillende Kunstopleidingen. Ze heeft verschillende cursussen gevolgd in tekenen, illustreren en grafische vormgeving gevolgd.Met als gevolg een verdere ontwikkeling in hout- en lino snedes, als mede mixed media tekeningen. Het resultaat ziet u hier.

                                    

 

 

 

 

 

PERIODE 4: 5 augustus - 23 september.  Petra Krijger    Schilder (NL)

Kunst van Petra Krijger

In de periode van 5 augustus tot 23 september 2017 zijn  acrylschilderijen van Petra Krijger in pannenkoekenhuis de Graanhalm te Burgh-Haamstde te zien. Petra Krijger-Zandbergen groeide op in Rijnsburg, als dochter van een bloembollenkweker. Sinds haar kinderjaren heeft zij altijd getekend, maar de laatste jaren vervaardigt ze hoofdzakelijk schilderijen in acryl. H aar onderwerpen zijn divers, variërend van trekpaard tot hondenportret en van stilleven tot abstract. Vooral dieren schildert zij graag. Menig lievelingskoe van diverse boeren heeft zij in opdracht geportretteerd. In 2014 is zij verhuisd naar Burgh-Haamstede Zeeland, hier heeft zij  nu haar atelier ingericht.

Meer werk is te zien op www.petrasatelier.nl

                    

 

PERIODE 5:23 september- 12 november Ena van Bockel Rivera Mestey   Schilder (NL-PRI)